Pavla Michňová: Recepty z hovězího masa
Autor | Pavla Michňová |
---|---|
Vazba | brožovaná |
Formát | A5 |
Nosič | kniha |
Počet stran | 61 |
Rok vydání | 2004 |
Na skladě | vyprodáno |
Naše cena: | 49 Kč (2,01 €) |
Informace o díle:
Polévky, vařené maso, svíčková, roštěnky, mleté maso, guláše a další.. Hovězí maso je jednou ze základních surovin, ze kterých je sestavován český,ale i evropský nebo americký jídelníček. Lze z něho připravit jídla všední i velmi slavnostní, výborně se hodí pro ty, kdo si hlídají kalorickou hodnotu jídla, i pro výživu dětí. Spolu s kuřecím masem je ideální pro mnohodruhů diety. Jeho použití je vlastně univerzální a nabízí nepřeberné množství úprav. Z hovězího masa připravujeme výborné vývarové polévky, hovězí můžeme dusit, opékat, péct, grilovat. Hovězí maso má relativně nízký obsahu tuku a kalorií a libové hovězí maso je skutečně jednou z nutričně nejbohatších potravin. A tato knížka receptů vám přináší další nápady, jak ho zpracovávat.